Mese blog.

Meseregényeim az Amazonon

2015/01/04. - írta: ZARA

Meseregények, regénymesék az Amazonon.

Korridor - A tündérek megmentése

 

Korridor. A varázslatos ősi átjáró a tündérek utolsó reménye, hogy megállítsák a gyűlöletet és kirekesztést. Tündérföld ma már nem az a boldog hely, amit a mesékből megismertünk. Kitti és Emma a két embergyerek a tündérek utolsó reményei. Meg tudják állítani a gonoszságot, vagy a rossz győzedelmeskedik? Kiben bízhatnak? Meg tudják változtatni a tündérek földjét? 
Kaland és izgalom tündérföldön, ahogyan még soha nem olvashattad: tündérek, háború, árulás. 

Ifjúsági regény 6 éves kortól.

41a0w-knu7l_bo2_204_203_200_pisitb-sticker-v3-big_topright_0_-55_sx278_sy278_pikin4_bottomright_1_22_aa300_sh20_ou01_.jpg

A gömb

 

Hogyan kerül három testvér a különös birodalomba, ahol fingóbéka durrogástól hangosak az erdők, és ahol különös teremtmények népesítik be az vidéket? Hogyan lehetnek ők az ulkok és brogácsák megmentői? Milyen kalandok várnak a gyerekekre? 

Minden a gömb körül forog... 

"Nem egy gömb létezik. Még csak nem is gömbnek hívják. Az itteni neve: Ejakröjjelfuttomirtim és kettő van belőle. A legenda úgy tartja, a két gömb egyetlen hatalmas egység volt, ám az idők ismerete előtt, az akkor még praktizáló mágusok és segítőik előrelátóan kettéválasztották majd két kisebb darabbá alakították át. Először is azért, mert féltek, hogy az akkori uralkodó Első Hebehur gyorsan el találja veszíteni az egészet, ha rá bízzák. Két darabban volt rá esély, hogy legalább egy megmeneküljön az uralkodó feledékenységétől. Másodszor is azért tették, mert attól féltek, ha egyben hagyják és egy nap az Ejakröjjelfuttomirtim rossz kezekbe kerül, ha rossz gazda kívánságait követi, az végzetes lenne az országra. 
A gömböket (ugye, nem baj, ha ezután sem az eredeti nevén hívom) tehát két darabba szedték, és úgy gyúrták késszé, hogy az idők végezetéig és még azután is pár percre senki ne bírhasson teljhatalommal, csak ha mindkettő gömb nála van." 

De mi történik, ha valaki mégis meg akarja szerezni mindkét szerkezetet? Hogy akadályozza meg ezt a három gyerek? 
A könyvből kiderül!

419d2uyfsnl_bo2_204_203_200_pisitb-sticker-v3-big_topright_0_-55_sx278_sy278_pikin4_bottomright_1_22_aa300_sh20_ou01_.jpg

Tündérkaland galambszárnyon 

 

Kaland, izgalom, utazás, műkincsek, cselszövés és bátorság egy kötetben. 
Tündérkaland galambszárnyakon, egy mese gyerekeknek és örök gyerekeknek 5 éves kortól. 

"Ha Pille nem osont volna tiltott helyekre, vagy nem szökik el otthonról duzzogni, vagy egyszerűen időben hazatért volna mikor kitört a vihar, netán nem jut eszébe, hogy át tud repülni a csűrbe, sőt, ha hallgat a felnőttekre és nem avatkozik közbe a macska ellenében, a galamb, bizony már nem is élne." 
De él, és a páros soha nem látott kalandokba keveredik. Várja őket Párizs és egy festménytolvaj banda titkai. Leleplezik vajon a gonosztevőket?

41ti2zgfnyl_bo2_204_203_200_pisitb-sticker-v3-big_topright_0_-55_sx278_sy278_pikin4_bottomright_1_22_aa300_sh20_ou01_.jpg

 

Az elveszett kincs titka

 

Az esős nyarat csínytevésekkel próbálja felderíteni a testvérpár, azonban arra ők sem számítanak, hogy az ősi villa különös titkot őriz. Mit rejt Aliz naplója? Megannyi kaland, izgalom és felfedezés vár a könyv hőseire, akik az elveszett kincs titkát próbálják felfedni. 

Ifjúsági regény 6 éves kortól.

51n6clniskl_bo2_204_203_200_pisitb-sticker-v3-big_topright_0_-55_sx278_sy278_pikin4_bottomright_1_22_aa300_sh20_ou02_.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesernyo.blog.hu/api/trackback/id/tr647041457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása